Kunstnere på nettet

Alle håpefulle artister vet hvor viktig det er å avsløre sine arbeider. I dag er det mange nettsteder som gjør at kunstnere og andre skaperne kan vise sine verk helt gratis. Disse stedene inkluderer deviantart.com, tumblr.com og ikke minst facebook.com og twitter.com. Bare Facebook og Twitter burde utfylle andre sider. Siden både FB og Twitter er sosiale nettverk hvor bare ens venner og tilhenger kan se ens innlegg (vanligvis). Et annet alternativ er bare å designe sin egen nettside, for eksempel kunstnere som Kelly Rae Roberts, eller Lori Mcnee, med flere gjør. Deres nettsteder er en bedårende blanding av surrealistiske malerier og grandiose akvarell malerier.
Eksponering på denne måten må være en av de beste. Hvis noen liker det de ser, kan de enkelt ringe eller e-poste kunstneren direkte. På denne måten kan du bare få jobbtilbud ved å ha ditt eget nettsted. Hvis du har en veldig fin nettside, vil du kanskje designe et selskaps nettside.
Hvis du designer en veldig fin nettside for et selskap som gerdmans.no, kan du få stor eksponering, selv til andre prosjekter, og dermed få flere jobber / følgere.

Comments are closed.