Kondomer best beskyttelse

Kondomer er den beste beskyttelsen når du vil unngå både uønsket graviditet og ekle seksuelt overførbare sykdommer. Bestill kondomer online på www.kondomvarehuset.no til en god pris.

Kondomer og femdom er de eneste prevensjonsmidler som også beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer. Derfor er det veldig viktig å bruke disse til uformell sex. Dessverre er ikke alle ansvarlige og avstår fra sex selv om de har en kjønnssykdom, så det er viktig at du tenker på å beskytte deg selv. Hvis du er kvinne, kan du bruke et femdom, som er en slags kondom for kvinnen. Men du som kvinne kan godt ha en pakke kondomer i vesken din i tilfelle du skulle få den en natt.

Husk imidlertid at kondomer har en best-før-dato, og kast kondomer som har passert den datoen. De kan da være skjøre og risikere å bryte mye lettere. Og et ødelagt kondom gir ingen beskyttelse, verken mot graviditet eller mot kjønnssykdom.

Kondomer fra Kondomvarehuset

Kondomlageret har et stort utvalg av kondomer for enhver smak. De har de fleste merkene i sitt sortiment. Og de har også alle slags kondomer: Store, små, røde, grønne, tynne, tykke, med smak eller klumper. Du finner alt du måtte ønske deg på Kondomvarehuset. I tillegg selger de andre sexrelaterte produkter som massasjeolje, smøremidler, sexleketøy, graviditetstester og sexy undertøy.

Når du bestiller får du varene hjem i en diskret pakke slik at du ikke trenger å signere det du kjøpte. I tillegg får du rask levering og kan betale sikkert. Det skal være enkelt å kjøpe kondomer og Kondomvarehuset lever opp til det.

Så sørg for at du alltid har trygg sex i fremtiden, bestill kondomer i dag, og du vil ha dem i hånden før uken er over. Uansett hva som skjer i helgen, kan du være sikker på at du er forberedt med en pakke kondomer i vesken eller lommen.