Praktisk lagerinnredning

Jeg driver en liten bedrift i kjelleren i huset mitt. Vi bor i et gammelt århundreskiftehus med stor kjeller hvor butikken min, lageret mitt og lille butikken min holder til. Jeg selger garn hovedsakelig på nett og selskapet har vokst ganske mye i løpet av året.

Butikken min er koselig og innredet med gamle møbler: byråer, sekretærer og gamle bokhyller. Det fungerer bra og kundene sier ofte at det er inspirerende å handle i butikken.

Mitt lager

Men så har jeg også et lager, hvor hele sortimentet er tilgjengelig og hvor jeg henter bestillingene som kommer via e-handel. Og lagerinnredningen der er ikke så praktisk. Jeg har gamle oppbevaringshyller i tre, uten bakside, og ofte faller garnet ned bak hyllene. Ikke noe bra i det hele tatt.

Nå har jeg endelig bestemt meg for å anskaffe meg nye lagermøbler, men jeg vet ikke hvordan jeg skal tenke. Bør jeg ha hyller med bakdeksel? Disse er så mye dyrere enn åpne hyller. Kjøper jeg åpne hyller kan jeg forsyne disse med plastbakker som garnet kan ligge i. Men da må jeg pakke ut mye av garnet fra posene deres, og da risikerer garnet å bli støvete om det står på lageret i en lang tid.

På den annen side går det nok fortere når jeg henter bestillingene hvis garnet ikke ligger i posene deres. Risikoen er imidlertid at jeg har garn fra forskjellige partier i mine bakker og da må jeg sjekke batchnummeret slik at kunden får garn fra samme parti. Dessverre kan fargebadene variere ganske mye fra batch til batch.

Jeg har i alle fall gjort litt research og funnet gode lagerinnredninger til greie priser på nett. Allerede til helgen skal jeg sette meg skikkelig ned for å bestemme meg. Kanskje jeg kan få innredet mitt «nye» lager allerede denne måneden. Det kommer til å bli skikkelig fint!