Spørsmål og svar om dugnad

Dugnadsarbeid er arbeid utført av frivillige. Du kan også kalle det frivillig arbeid. Dugnad kan være arbeid som gjøres for å tjene penger til klubben eller klassen.

FibGreen er et selskap som tilbyr flotte produkter for dugnad som har som mål å hjelpe klubben eller klassen med å samle inn penger. Se her for å se hvilke spørsmål og svar om dugnad de gir sine besøkende.

De fleste spørsmål og svar om dugnad handler om produktet som skal selges og hvordan det fungerer med levering etc. For et uttømmende svar, gå til FibGreen-siden, men her er et lite utdrag.

Produktet

Produktet som skal selges er en 10-pakning med mikrofiberkluter. Det er et produkt som alle trenger. Mikrofiberkluter er et hendig produkt som er lett å selge og en glede å kjøpe. Mikrofiberklutene vasker bort alle bakterier uten å bruke vaskemidler. Pakken inneholder ulike kluter for ulike behov. De er pakket i en stilig gaveeske som er perfekt å gi bort.

Hvordan ser leveringen av frivillighetsproduktene ut?

Produktene leveres til din bostedsadresse eller adressen du oppgir i kommentarfeltet i bestillingen din.

Vi sender klutene innen 1-2 virkedager med mindre du spesifiserer noe annet i kommentarfeltet. Du må bestille minst 50 pakker. Du har 45 dager på deg til å selge alle varene. Hvis noe er usolgt, kan du returnere det og de pengene vil bli trukket fra din faktura.

Comments are closed.